28 helmikuuta 2019

Roskalavojen aarteita

Heippa!

Kirppareiden ohella rakastan Facebookin Roskalava - ryhmiä. Toisen roska voi ihan sanan varsinaisessa merkityksessä olla toisen aarre ja harvoin tulee edes ajateltua, mitä kaikkea ihmiset etsivätkään. Lapsen lempilelusta puuttuu pari tärkeää palaa, mutta naapurin poikaa kyseinen kapistus ei kiinnosta lainkaan. Miksi en siis huutelisi niiden omituisen mallisten palasten perään paikallisessa Facebookin roskalavaryhmässä?
Kalenteriaskartelijana kiinnitän huomioni esimerkiksi kaikkeen paperiseen. Tällä kertaa osakseni sattui todellinen onnenpotku! Sain vanhan kalenterin lisäksi ison pinon käsin koristeltuja papereita, joiden hivelyyn ja ihailuun meni ensimmäinen ilta. Kaiken lisäksi pino oli niin valtava, etten uskonut silmiäni, kun sain kassin kotiin. Miten joku raaskii luopua näin upeista luomuksista?
Näin upeat sivut sain bujooni toisen roskana pitämällä kalenterilla ja upeilla papereilla. Kiitos vielä lahjoittajalle!

Toinen jo vanhempi löytö on pariskunnalta, joka muutti pois suuresta omakotitalosta ja tyhjensi varastojaan. Tämä kynttiläkruunu oli alunperin musta, mutta toissa jouluksi maalasin sen kalkkimaalilla punaiseksi ja virittelin siihen kauniit punaiset ruutunauhat. Nyt kynttelikkö pomppasi taas varastossa eteeni ja ajattelin viritellä sen ikkunaan vähän keväisemmissä tunnelmissa. Minulla oli vanhasta tuunauksesta jäljellä veden vihreää kalkkimaalia, jota käytin samaiselta parilta saamassani lampunvarjostimen tuunauksessa. Siitä muokkailin viime keväänä amppelin viherkasville. Kynttelikkö sai koristeeksi doCraftsin juuttihenkisiä koristeita, pieniä liitutaulukylttejä, ruskeaa ruutunauhaa ja harmaata pitsinauhaa. Kaikki muut paitsi juuttikoristeet löytyivät vanhoista jemmoista eli tuunaus oli tällä kertaa todellakin loppukuuhun sopivasti lompakolle huokea! 👌

 
Näihin kuviin ja tunnelmiin! Ihanaa maaliskuun alkua ja auringon odotusta! Heipparallaa! 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa! Kiva kun tulit! Jätä viesti!