31 tammikuuta 2019

Farkunjämistä

Heippa!

Farkkujen jämistä syntyi eilen iltapuhteeksi vielä tällainen taskuista koottu pussukka. Koska en edelleenkään osaa käyttää sen enempää neulaa, ompelukonetta kuin minkäänmallisia puikkojakaan, turvauduin taas näihin itselle ominaisempiin työkaluihin. Tässä X-Cutin nitojassa rakastan - pinkkien niittien lisäksi - sitä että magneetin avulla voit niittailla ihan vaikkapa keskeltä paperia. Tai tässä tapauksessa farkkua.

Käytössäni on muuten lämpöliimapistooli, mikä on kaltaiselleni jokapaikansählälle, autuaaksi tekevä vekotin. Kirosanojen ja vesikellojen määrä on normaalilla kuumaliimalla pelaamiseen verrattuna aivan olematon.
Käytännössä leikkasin revenneistä farkuista taskut pois niin, että ne olivat myös leikattuina taskut. Sen jälkeen niittailin ja liimailin nauhoja näille nätimmille puolille eli siis niille puolille, jotka ovat olleet myös farkuissa ulospäin.

Kun molemmissa taskuissa oli sopivasti nauhoja, liimasin kuumaliimalla taskujen nurjat puolet kiinni toisiinsa niin, että taskuista muodostui tavallaan kaksitaskuinen kassi. Nauhoista jäi sopivat jämäpalat, joten liimailin niistä pidemmät pätkät sangaksi, josta kassin saa roikkumaan työpisteen yläpuolelle.
Idean tähän hassunhauskaan pussukkaan sain oikeastaan Kalenterimanian Youtube-kanavalla olleesta DIY-vinkistä. Omassa työpisteessäni alkaa seinätila loppua, joten Manian ihana klemmaritaulu ei tuntunut omalta jutulta. Haluan muutenkin klipsut ja klempsut sellaiseen paikkaan, että ne voisi näppärästi ottaa myös mukaan. Pussukoiden ja nyssyköiden purkaminen ei TODELLA ole mun juttu. Juuri eilen sain vimpat pussit taannoiselta Bujo-kurssilta Helsingistä purettua. Tällainen Take away-juttu on enemmän siis mun tyyliä!
Tältä näyttää siis mun työpiste! Minkälaisesta tyylistä tä tykkäät?

Heipparallaa! 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa! Kiva kun tulit! Jätä viesti!